Полезное

Оголошення щодо проведення Конкурсу ТОВ «НІКА ТРАНС ЛОГІСТИКА»

ТОВ «НІКА ТРАНС ЛОГІСТИКА» оголошує Конкурс з відбору суб’єкту аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності відповідно до міжнародних стандартів аудиту.

Метою проведення Конкурсу є вибір на конкурсних засадах аудиторської фірми для проведення аудиту фінансової звітності ТОВ «НІКА ТРАНС ЛОГІСТИКА» станом на та за рік, що закінчився 31.12.2021 року, підготовленої згідно вимог МСФЗ.

У конкурсі можуть брати участь суб’єкти аудиторської діяльності, які відповідають вимогам, що встановлені Законом України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», а також умовам конкурсу.

Умови та порядок проведення Конкурсу.

Суб’єкт аудиторської діяльності повинен відповідати таким вимогам:

  • інформація про суб’єкта внесена до Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності, які мають право проводити обов’язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес;
  • достатній рівень кваліфікації та досвіду аудиторів і персоналу, який залучається до надання послуг відповідно до міжнародних стандартів аудиту. В суб’єкті аудиторської діяльності за основним місцем роботи має працювати не менше п’яти аудиторів із загальною чисельністю штатних кваліфікованих працівників, які залучаються до виконання завдань, не менше 10 осіб, з яких щонайменше дві особи повинні підтвердити кваліфікацію відповідно до ст.19Закону України Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність або мати чинні сертифікати (дипломи) професійних організацій, що підтверджують високий рівень знань з міжнародних стандартів фінансової звітності.
  • за попередній річний звітний період сума винагороди від кожного з підприємств, що становлять суспільний інтерес, яким надавалися послуги з обов’язкового аудиту фінансової звітності протягом цього періоду, не перевищувала 15% загальної суми доходу від надання аудиторських послуг та відсутні обмеження, пов’язані з тривалістю надання послуг цьому підприємству.

Завдання з обов’язкового аудиту фінансової звітності включає:

  • підтвердження річної фінансової звітності;
  • додатковий звіт для Аудиторського Комітету.

Не допускаються до участі в конкурсі суб’єкти, які:

  • не відповідають вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» та цим Умовам;
  • подали до участі в Конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію.

Для участі у Конкурсі претенденти подають такі документи:

  • коротке резюме про суб’єкта аудиторської діяльності (реєстраційна інформація, види діяльності, посадові особи та інше);
  • наявність передбачених законодавством України ліцензій, свідоцтва, сертифікатів та термін їх дії;
  • перелік основних клієнтів із зазначенням контактних осіб та телефонних номерів, по яким є можливість із ними зв’язатись у разі необхідності;
  • цінова пропозиція щодо розміру та порядку оплати за договором та розрахунок вартості послуг;
  • будь-яку іншу інформацію, яка може бути корисною.

Дата початку проведення конкурсу – 25 листопада 2021 року.

Строк подачі документів – до 19 грудня 2021 року включно.

Документи надсилайте, будь ласка, електронною поштою на info@nikatl.com.ua

та за адресою: 04112, м.Київ, вул. Ризька, буд.12

Суб’єктам аудиторської діяльності, які виявили бажання брати участь у Конкурсі фінансова звітність та інша публічна інформація надаватимуться відповідно до запиту учасника Конкурсу.

Контактні особи:

Заступник директора з економіки та фінансів – Шмалько Наталя, т.(044)538-03-26, natalia.shmalko@nikatl.com.ua

Головний бухгалтер – Зозуля Юлія, т. (044)538-03-26, Julia.Zozulya@nikatl.com.ua

Документи, що надійшли після встановленого строку або подані не в повному обсязі чи з порушенням умов Конкурсу, не розглядатимуться.

Результати Конкурсу щодо переможця буде повідомлено шляхом публікації інформації на веб-сайті Підприємства та офіційним повідомленням переможця, в термін не пізніше 31 грудня 2021 року.